Annonce
Streetfood er hurtigt fremstillede retter af primært udenlandsk oprindelse for et publikum, der spiser den under afslappede former. Foto: Yilmaz Polat
Ugeavisen Vejle

Streetfood: En trend med en lang historie

Mad på gaden er ikke et nyt begreb. Mens det tidligere var mad for fattige, er streetfoods klientel i dag alle. Trenden er nu kommet til Vejle.

Annonce
  • Yilmaz Polat
    Streetfood er hurtigt fremstillede retter af primært udenlandsk oprindelse for et publikum, der spiser den under afslappede former. Foto: Yilmaz Polat
  • Yilmaz Polat
    Vejlenserne har for alvor taget streetfood til sig. Siden åbningen har kokkene bag gasblussene haft travlt for at tilfredsstille gæsterne. Foto: Yilmaz Polat
Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Annonce
Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Annonce
Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Ugeavisen Vejle

Sofie tog guld med hjem til Vejle: 'Det er helt vildt, og nu skal det fejres med en kold øl'

Ugeavisen Vejle

Love Shop på albumtour

Ugeavisen Vejle

Mens du handler: Nu kan 18 bilister lade deres bil på samme tid ved Bilka Vejle

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Et kig hen over højbanen

Ugeavisen Vejle

Legender fra Premier League på grønsværen i Vejle: De dribler med bolden og har en overraskelse mere

Annonce