Annonce
Streetfood er hurtigt fremstillede retter af primært udenlandsk oprindelse for et publikum, der spiser den under afslappede former. Foto: Yilmaz Polat
Ugeavisen Vejle

Streetfood: En trend med en lang historie

Mad på gaden er ikke et nyt begreb. Mens det tidligere var mad for fattige, er streetfoods klientel i dag alle. Trenden er nu kommet til Vejle.

Annonce
  • Yilmaz Polat
    Streetfood er hurtigt fremstillede retter af primært udenlandsk oprindelse for et publikum, der spiser den under afslappede former. Foto: Yilmaz Polat
  • Yilmaz Polat
    Vejlenserne har for alvor taget streetfood til sig. Siden åbningen har kokkene bag gasblussene haft travlt for at tilfredsstille gæsterne. Foto: Yilmaz Polat
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Vejle Fjord er død: Begravelsen finder sted i april, og vejlenserne inviteres med til gravøl

Ugeavisen Vejle

Michala Petri til påskekoncert

Ugeavisen Vejle

"Halløj på Børkop Station" - en forestilling fyldt med godt humør

Ugeavisen Vejle

Generalforsamling i Himmelpind

Ugeavisen Vejle

Til stjernetræf med en plug-in hybrid, men der er også et par mangler i den opdaterede GLA 250e plug-in hybrid fra Mercedes

Ugeavisen Vejle

Glad smiley er tilbage hos spisested i Vejle: 'Det er ærgerlige penge at komme af med'

Ugeavisen Vejle

Musejagt i Vejles største bageri: Går på weekend med en god og dårlig nyhed

Ugeavisen Vejle

Foredrag med håndboldspilleren Lars Christiansen

Ugeavisen Vejle

En poetisk fortælling om kvindeliv og kønsroller

Ugeavisen Vejle

Brødflove vejlensere bliver mødt af en låst dør: P.A. Brød holder fortsat sine butikker lukkede

Ugeavisen Vejle

Kvinde med mange talenter blev hyldet: 'Alle foreninger burde have en Mie'

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Sønderbro med fortove

Annonce