Snart vil der dufte af friskbagte burgerboller og kød fra fritgående kvæg. The Burger Shack åbner burgerbar i midtbyen.
Vejle: Friskbagte Burgerboller, økologiske grøntsager, fyldig, cremet cheddarost, hjemmerørt dressing og kød fra fritgående kvæg.
Det står der på menuen, når "The Burger Shack" 1. april åbner sin femte burgerbar i Jylland, i de lokaler, Cozy Crêperie & Coffeeshop, tidligere boede i.
"The Burger Shack" er i dag repræsenteret i Aalborg, Aarhus, Herning og Horsens.
- Vejle er en del af vores strategiske plan. Og beliggenheden i Vejle Midtpunkt fås ikke meget bedre.
- Derfor slog vi også til, da vi blev tilbudt lejemålet, (der er blevet ledigt, efter at Cozy Crêperie & Coffeeshop er flyttet til nye og større lokaler i Vejle Midtpunkt, red.), siger Philip Nykjær, der er medejer af "The Burger Shack".
Kvalitet til pengene
Burgerkædens koncept er enkelt.
- Vi vil bare servere gode burgere. Det er dét, vi er kendte for. Siden vi åbnede den første burgerbar, har vores kendetegn været kvalitet til pengene, siger Philip Nykjær.
Burgerkædens koncept er - ifølge dens egen hjemmeside - inspireret af et råt og hyggeligt skovhuggertema, amerikanske burgere og danske værdier.
- Vores fokus ligger på høj kvalitet, økologi og dyrevelfærd, uanset hvilken af vores burgere, man sætter tænderne i. Vi har planer om at have åbnet 25 burgerforretninger, inden 2020. Det er målet, og det når vi, siger Philip Nykjær.
Byens bedste burgere
Og at Nykjær har noget at have sin optimisme i, vidner flere madanmeldelser om.
"The Burger Shack" har således både fået ros for sine burgere i Aarhus Stiftstidende og i dagbladet Børsen. Burgerkæden har blandt andet vundet konkurrencen "Byens bedste burgere".
På burgerkædens hjemmeside hedder det blandt andet, at "Vores mission er, at bidrage til den danske madscene - specifikt til burgerscenen med nyskabende højder af kvalitet, gennem simple, gode og nøje udvalgte økologiske råvarer, sammensat og tilberedt til perfektion".
- Derfor kommer vi heller ikke til at forære vores burgere væk, siger Philip Nykjær, der tilføjer, at en burger kommer til at koste fra 55 kroner og en menu fra 85 kroner.