Annonce
Der er ikke noget mere lækkert end en nybagt kringle med rabarber og marcipan. Foto: Anne-Kathrine Schelde
Ugeavisen Vejle

Foråret inviterer til kringle med rabarber og marcipan

- Min farmor serverede ofte lun kringle med remonce, perlesukker og hakkede nødder til kaffen, fortælle Anne-Kathrine Schelde.
Annonce
  • Der er ikke noget mere lækkert end en nybagt kringle med rabarber og marcipan. Foto: Anne-Kathrine Schelde
  • Anne-Kathrine Schelde, Maden i mit liv.
VEJLE

Her er navnene til Sommer i Midtpunktet: 'Der bliver rift om siddepladserne'

Annonce
Ugeavisen Vejle

Klimamonstre på besøg i Økolariet

Annonce
Ugeavisen Vejle

Cirkus med to kendisser i spidsen kommer til Vejle

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jane åbner egen praksis i Bredballe

Ugeavisen Vejle

"Dragen" vender tilbage til Vejle

Ugeavisen Vejle

Plantemarked på Haughus Gods

Ugeavisen Vejle

Per vil have flere til at køre i elbil: Snigpremiere på bilen, hvor rækkevidde og pris overrasker

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Fantastiske faktabøger til børn

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Stor hval blev udstillet

Ugeavisen Vejle

Kendt salonnavn forsvinder fra gadebilledet: Amanda klipper videre i eget navn

Ugeavisen Vejle

Vejles store gå-i-byen gade får et nyt look: Nu får stedet tilført noget anderledes

Annonce